Hytterenovasjon

Hytterenovasjon

Det blir innført hytterenovasjon i Verdal kommune i løpet av 2019. Vi er bedt om innspill til hvor renovasjonspunktet i vårt område bør ligge.

Les mer
Dugnad og vann

Dugnad og vann

Takk for oppmøte på dugnad. Veikanten ble ryddet og brøytepinner satt ned.Vinteren kan bare komme. Vi avdekket flere vannkraner ved hyttevegg med lekkasje, i tillegg til de som har utbedret selv tidligere. De det gjelder har fått beskjed. Husk at vannkranen på hyttevegg bare har to stillinger som skal brukes: helt ÅPEN eller helt STENGT. Vi er nå ganske sikker på at vi ser enden i hovedproblemet med vannet: lekkasjer som medfører at pumpen går litt for ofte(slitasje og strømforbruk) og herav dårligere vanntrykk.

Les mer
Høstdugnad

Høstdugnad

Hei hyttefolk Vi møtes lørdag 6.oktober kl 1000 for en liten høstdugnad. Vi gjør klart til vinter med brøytepinner og lapper litt vei. Hvis noen har mulighet til å kappe bort småkratt langs veien, er det fint. I tillegg trenger vannkomiteen hjelp til å gå over+ åpne/stenge vannkraner over et stort område. Så tar vi kaffepause i Gapahuken i sola. Ta med egen kaffe og noe å bite i ;-)

Les mer
Bom-tilganger

Bom-tilganger

Nytt kort i bommen er installert og det er nå 1000 nr tilgjengelig, dvs at hver enkelt hytteeier får 10 nr til disposisjon. Nye nr meldes til nedenforstående mail-adresse: Husk hyttenr, mobilnr og navn. Roald.Brenne@Visma.com

Les mer