Lekker vann

Lekker vann

03.01.24 21:40 av Harald Aasenhuus

Vi har en liten lekkasje på vannet. Den har kommet relativt nylig og skyldes mest sannsynlig en krane som ikke er helt stengt. Så vi oppfordrer til at dere sjekker at kranen på hyttevegg er HELT STENGT ved første anledning.

Les mer
Høstdugnad

Høstdugnad

04.09.23 18:05 av Harald Aasenhuus

Vel gjennomført dugnad. Ca 20 stk møtte opp. Vi fikk satt opp brøytestikker, beiset, div frakting av utsryr og annet, graving ++ Vegkomiteen skiftet drensrør under veien og vannkomiteen vasket buffertank innvendig. Kaffepause i gapahuken med kaffebrød og god stemning.

Les mer
Merking

Merking

23.08.23 23:47 av Harald Aasenhuus

På oppdrag for Verdal kommune, skal Verdal Røde Kors skilte og merke skiløyper i Sandvika og Åbofjellet. Trenger 1 eller 2 som har interesse og kunnskap om skiløypene i vår umiddelbare nærhet, som kan bistå Røde Kors. Ta kontakt med Harald Aasenhuus tlf 41440933.

Les mer
Inspeksjon fra mattilsynet

Inspeksjon fra mattilsynet

19.10.16 22:24 av Harald Aasenhuus

Finnvola Midtre vannverk som leverandør av vann til 78 hytter i hyttefeltet har idag hatt inspeksjon fra mattilsynet. Vannrensing og rutiner ble gjennomgått og det ble tatt vannprøve av ubehandlet vann og renset vann. Vil komme tilbake med resultat når mattilsynet kommer med sin rapport.

Les mer
Snøscooter-løype i Verdal

Snøscooter-løype i Verdal

13.05.16 17:43 av Harald Aasenhuus

Snøscooterløype i Verdal: 20.mai samles et arbeidsutvalg for å utarbeide et forslag til snøscooterløype i Verdal. Hytteeiere fra Sandvika/Innsvatnet får stille med en representant, og hytteforeningene valgte Harry Olsen fra Inns hytteforening til å stille i dette utvalget. Arbeidsutvalget er bredt sammensatt for å ivareta alle interesser i området.

Les mer
Vannfilter

Vannfilter

16.06.19 13:10 av Harald Aasenhuus

Lørdag 15.juni ble det montert nytt vannfilter. Dette filteret skal fjerne fargen på vannet. Det må påregnes litt luft rørene. Og det ligger endel vann i systemet som må tappes før dere har det nyfiltrerte vannet på hytteveggen deres. Vi er spente på resultatet og hva vannprøvene vil si.

Les mer
Bom-tilganger

Bom-tilganger

09.08.18 20:53 av Roald Brenne

Nytt kort i bommen er installert og det er nå 1000 nr tilgjengelig, dvs at hver enkelt hytteeier får 10 nr til disposisjon. Nye nr meldes til nedenforstående mail-adresse: Husk hyttenr, mobilnr og navn. Roald.Brenne@Visma.com

Les mer
Kamera og snødybde

Kamera og snødybde

03.12.16 16:36 av Harald Aasenhuus

Når det er kaldt, rimer det på glasset i kamerahuset. Men under slike forhold er det stabilt og ingen store endringer i snødybde eller behov for brøyting. Minner om snødybdepåle på venstre side. Refleksbånd på 50, 100 og 150 cm. På bildet(trykk på "les mer") ser vi 50 cm snødybde :-) Nå (30.januar) er det over 1-meter med snø 😍 ☃️

Les mer
Høring snøscooter

Høring snøscooter

23.06.17 00:34 av Harald Aasenhuus

Forslag til fornøyelseskjøring med snøscooter er lagt ut til høring i 8 uker fra 13.06.17 Her kan foreninger og enkeltpersoner uttale seg. Vi i Finnvola Midtre skriver i vår uttalelse at vi er imot at det etableres en snøscooterløype i et område som har så mange hytter og er et viktig utfartsområde for hytteeiere og dagsbesøkende. (trykk på "les mer" for link til høringen)

Les mer
Tursti til Innsvatnet

Tursti til Innsvatnet

19.10.16 22:29 av Harald Aasenhuus

Er du lei av å gå til Finnvoltoppen....hvorfor ikke legg turen til Innsvollen ved Innsvatnet. Jeg har rotet frem en gammel sti som ble ryddet og merket nettopp.... Endel av merkinga er fjernet av en eller annen grunn. Men der er stien ikke til å ta feil av uansett.

Les mer